REPUBLIKA SRPSKA STVORENA JE NA GENOCIDU NAD BOŠNJACIMA, NAJVEĆEM ZLOČINU POSLIJE HOLOKAUSTA NA TLU EVROPE

Deveti januar 1992. godine je datum kada je zvanično počela realizacija plana agresije na Bosnu i Hercegovinu isprovođenje zločinačkog plana genocida nad bošnjačkim narodom. Plan agresije na Bosnu i Hercegovinu i genocida nad Bošnjacima je osmisljen od strane pripadnika Srpske Akademije Nauka i Umjetnosti, najveće zločinačke organizacije na Balkanu. Izvršni realizator agresije na BiHje bio ratni zločinac, balkanski kasapin, tadašnji predsjednik Srbije, Slobodan Milošević. Njegovi izvršitelji agresorskog plana u Bosni i Hercegovini su bili, zločinci, Radovan Karadžić i Ratko Mladić sa svojom zločinačkom harangom. Karadžić i Mladić su trenutno u Hagu gdje im se sudi za najgore vrste zločina protiv čovječnosti uključujući i zločin genocida.

Stvaranje onoga što se nepravedno zove Republika Srpska, evidentno nastaloj na genocidu bošnjačkog naroda, najvećem zločinu poslije holokausta natlu Evrope, je počelo upravo devetog Januara 1992godine. Podsjetimo se izjava zločinca Radovana Karadžića prije samog početka izvršenja agresorskog plana o nestanku muslimana u Bosni i Hercegovini koje su čista indikacija i najava onoga što se desilo u godinamaagresorskog rata. Izjave poput slijedećih: “Sa licazemlje će nestati muslimanski narod…”, “Sarajevo će nestati za dva dana a biće na stotine hiljada mrtvihmuslimana..”, “Vi vodite muslimanski narod unestanak…”, “…niko živ nebi ostao odmuslimanskog rukovdstva, svi bi bili pobijeni za tri četri sata…”. Ovo su očigledni i faktualni dokazi o namjerama i planu za izvršenje agresije i genocida, a sve u cilju stvranja genocidne tvorevine poznate pod imenom Republika Srpska, koja je još uvijek okupirani dio Bosne i Hercegovine, na čijem prostoru se svakodnevno krše osnovna ljudska prava, prava preživjelih najmonstruoznijih zločina, zločina genocida, silovanja, sistematskog ubijanja i rušenja svega što predstavlja bogatstvo Bosne i Hercegovine i bošnjačkog naroda.

Nema nikakve sumnje, a što je i dokazano bezbroj puta do sada od strane svih relevantnih međunarodnih institucija, da su temelji genocidne tvorevine (Republika Srpska), agresija, genocid, ratni zločin protiv čovječnosti. Dan početka stvaranja genocidne tvorevine, dijela Bosne i Hercegovine, opljačkane, gdje je imovina Bošnjaka prisvojena i otuđena od strane zločinaca koji predstavljaju vlast u genocidnoj tvorevini, je 9. januar 1992. godine. Slavljanje i obilježavanje dana kada je počela agresija na Bosnu i Hercegovinu je ništa manje nego nastavak agresije na civilizaciju, humanost i ljudska parava, na život i na zdrav razum.

Konstantno negiranje agresije i genocida, uskraćivanje osnovnih ljudskih prava na okupiranoj teritoriji Bosne i Hercegovine, genocidnoj tvorevini, proslavljanje početka agresije i najvećeg zločina poslije holokausta u Evropi nije ništa drugo nego nastavak agresije i nastavak zločina od istih onih propagatora i egzekutora agresije i genocida, kao i poklonika i provoditelja zloglasnog dokumenta poznatim pod imenom memorandom SANU2. U tom dokumentu se ekplicitno nalaze nastavak agresije na Bosnu i Hercegovinu, samo drugim, suptilnijim sredstvima, čiji je konačni cilj raspad Bosne i Hercegovine i zaokruživanje ratnog plijena, odnosno spajanja genocidne tvorevine sa Srbijom, piše u saopćenju Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike.


TEMELJI GENOCIDNE TVOREVINE REPUBLIKE SRPSKE : Najava prisustva kompletne Vlade Republike Srbije na ceremoniji obilježavanja 9. januara – Dana entiteta Republike Srpske, čiji su temelji genocidni, jer su postavljeni na najsvirepijim zločinima nad nevinim Bošnjacima i Hrvatima, osim direktnog miješanja Republike Srbije u unutarnje stvari BiH i negiranje presude Ustavnog suda BiH, ovo je svojevrsna potvrda saučesništva Republike Srbije u genocidnoj agresiji na BiH te oživljavanju ideje Velike Srbije.
Advertisements
  1. #1 od davor koljenovic, 8. Maja 2016. - 15:35

    naravno da je ta tvorevina stvorena na najvećem zločinu u povijesti i genocidu,koji su počinili srbi.

  2. #2 od jasmin.m, 28. Septembra 2016. - 11:31

    POSTOVANI CITAOCI OVE STRANICE,PRIMJETIO SAM DA JE NA OVOJ STRANICI SVAKOJ NEUKOJ BUDALI DOPUSTENO DA SERE SVAKAKVE LAZI O RATU U SFRJ.PA BIH VAS HTIO TOCNIJE INFORMIRATI O NEKIM STVARIMA,O KOJIMA STE POGRESNO INFORMIRANI…1.JUGOISTOK EVROPE JE SLAVENSKA ZEMLJA,JER SU SE TU OD PADA RIMSKOG CARSTVA NASELILI SLAVENI,A NE ZADRTA DELUSIONALNA MUSLIMANSKA GAMAD.2.KROZ VECI DIO SVOJE POVJESTI JUZNO SLAVENSKI NARODI UVJEK SU BILI POD TUDOM VLADAVINOM.3.SVE DOK NIJE NASTALA KRALJEVINA JUGOSLAVIJA I UJEDINILA SVE JUZNOSLAVENSKE NARODE U JEDAN SLOZAN JUGOSLAVENSKI NAROD.4.RUSENJE JUGOSLAVIJE OD SAMOG NJEZINOG OSNIVANJA POTICALI SU VATIKAN,AUSTRIJA,MADARSKA,I NJEMACKA.5.U SFRJ SVI SU NARODI IMALI PRISTOJAN ZIVOTNI STANDARD,I DUG OD 1000 DOLARA PO OSOBI.6.SADA NEMATE NISTA OSIM BJEDNIH FANATIKA,KOJI VAM LAZU DA SU VAM SRBI KRIVI ZA SVE,A USTO IMATE DUG OD 100000 DOLARA PO OSOBI.

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s