Neprijatnost u rodnom gradu: Muža Emine Jahović izbacili iz kafića!

Emina Jahović Sandal doživela je neprijatnost u Novom Pazaru kad su njenog supruga Mustafu Sandala izbacili iz jednog kafića.


Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: Instagram

Emina Jahović i Mustafa Sandal

Pevačica Emina Jahović je nedavno s porodicom doputovala u rodni grad kako bi posetila roditelje i familiju, pa je odlučila da izvede muža i upozna ga sa okolinom. Međutim, veče im je priselo jer su njenog supruga izbacili iz lokala misleći da je skitnica.

Emina je šetala s Mustafom i objašnjavala mu gde se šta nalazi. Kad su odlučili da popiju piće u jednom kafiću, pevačica je ispred vrata srela poznanike i raspričala se s njima, a Sandal je sam ušao u lokal. Gazda tog kafića odmerio ga je od glave do pete jer ga ranije nije viđao. Prokomentarisao je da su mu ružne čizme, da izgleda kao klošar i da takve ljude ne želi u kafiću! – rekao je dobro upućeni izvor, koji je tada bio na licu mesta.

Dodaje da je Mustafa morao da napusti lokal.

Tog čoveka svi poznaju u Novom Pazaru jer u kafić ne prima ljude koji mu nisu interesantni. On je tražio od Mustafe da plati račun i izađe iz kafića sa opravdanjem da zatvaraju, ali ga pevač iz Turske nije razumeo. Nakon nekoliko minuta Sandal je ponovo ušao unutra, ali sa Eminom. Kad je gazda objekta video pevačicu, koja je njegova dugogodišnja poznanica, izljubio ju je. Šokirao se kad mu je objasnila da je Mustafa njen muž i izvinio se što ga je isterao – prepričao je izvor ovu neobičnu situaciju.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s