Napad na Vučića odraz loših odnosa u BiH

“Pokušaj linčovanja predsjednika Vlade Srbije je odraz loših, skoro neprijateljskih, odnosa u BiH i jasno pokazuje što o Srbima kao narodu misle pojedini bošnjački političari i vjerske vođe”, izjavio je Nikolić.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je napad na srpskog premijera Aleksandra Vučića u Potočarima odraz loših odnosa u BiH i pokazatelj mišljena pojedinih bošnjačkih političara i vjerskih vođa o Srbima.

“Pokušaj linčovanja predsjednika Vlade Srbije je odraz loših, skoro neprijateljskih, odnosa u BiH i jasno pokazuje što o Srbima kao narodu misle pojedini bošnjački političari i vjerske vođe”, izjavio je Nikolić, a priopćila Služba za suradnju s medijima predsjednika Srbije, a javlja Tanjug.

Nikolić navodi da je Vučić napadnut zato što je predstavljao Srbiju i što je “došao s rukom ispruženom u znak pomirenja”.

“Ako je potrebna izuzetna hrabrost da bi se otišlo u prijateljski posjet, onda se postavlja pitanje što je tek neprijateljstvo”, naveo je Nikolić i čestitao Vučiću na hrabrosti i njegovom osiguranju na odanosti.

Predsjednik Srbije istaknuo je kako Srbija svoj stav prema drugim narodima i državama neće mijenjati te da on ostaje prijateljski, drugi se trebaju zamisliti nad onim što čine ili su učinili.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s