Edo Maajka gost emisije IMPULS

Edo Maajka gost emisije IMPULS

 Kada Edo napiše pesmu za decu ona zvuči ovako…

Nakon dve godine pauze, Edin Osmić, poznatiji kao Edo Maajka, se vratio u Sarajevo i održao koncert za pamćenje. Publika je bila u transu dok su grmeli ritmovi i beatovi prvog čoveka FM Jam ekipe, kome su podršku na bini pružili prijatelji i kolege Frenkie i DJ Soul.

Najprepoznatljivije lice balkanske hip hop scene iza sebe ima pet studijskih albuma sa kojih je gotovo svaka pesma dostigla status himne među njegovim poštovaocima. Pričajući za emisijuImpuls o tematici svojih pesama, Edo se je otkrio da je ključ uspeha ismevati kuknjavu. „Samo kukaš kad se vidiš s nekim, s razlogom i bez razloga. To je kao droga, a tebi je lakše kad vidiš da neko kuka kao ti,“ objašnjava Edo. Rešenje je, kaže, pronašao u ismevnju sebe i pisanju o stvarima u kojima pronalazi sebe, svoju okolinu i prijatelje.

Sa rođenjem deteta promenila su mu se interesovanja, ali i publika kojoj želi da se obrati kroz svoje rime. Tako sada proslavljenog hip hopera, koji već godinama živi u Izraelu, ispunjava pisanje pesama za decu. Za emisiju Impuls je ekskluzivno oktrio jedan stih koji glasi „Pitali su bumbari pčele kako to da niste debele?“. Kako njegova ćerka reaguje na rime, “Prikaze”, koju muziku joj pušta i koliki mu je problem da postavi granice i ne dozvoli sve svojoj naslednici, saznaćete u sredu u 21:30 na MTV kanalu.

Takođe, Edo će razjasniti da li je istina da kada probaš roštilj na Bliskom istoku zaboraviš na ćevape, šta voli kod izrelske kuhinje i po čemu se ona razlikuje od balkanskih specijaliteta. Otkriće još o čemu razmišlja dok je na bini i šta mu najviše skreće pažnju tokom nastupa, da li planira saradnju sa nekim od izraelskih hip hopera, a videćete i njegovo izvođenje pesma „Bomba“ iz emisije MTV Express.

Pored razgovora sa Edom Maajkom u Impulsu ćete još čuti novosti i pikanterije iz sveta slavnih, koji su filmovi aktuelni i ko se nalazi na vrhu muzičke liste MTV Domaćica.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s