UŠETAO U ŠKOLU I NAPAO DECU NOŽEM: Pomahnitali mladić nasrnuo na osnovce u Novom Pazaru!

Abdul Kerim krenuo je ka učionici u kojoj je bio đak sa kojim je bio u sukobu. Ušetao je u učionicu, izvadio nož i zalateo se ka učeniku koji je u tom trenutku sedeo

OŠ Desanka Maksimović, Novi Pazar

Novopazarska policija uhapsila je Abdula Kerima (19) koji je upao na čas u Osnovnoj školi Desanka Maksimović i nožem napao učenika osmog razreda. Tom prilikom, povredio je jednu učenicu koju je posekao po ruci.

Napadač je u školu sa nožem u ruci ušao potpuno neometano.

– Čas je bio u toku kada je ušao u školu i krenuo ka učionici u kojoj je bio đak sa kojim je bio u sukobu. Ušetao je u učionicu, izvadio nož i zalateo se ka učeniku koji je u tom trenutku sedeo.Nastavnica je brzo reagovala, bukvalno potrčala ka njemu, a u pomoć su joj priskočili i đaci. Tada je došlo do opšteg meteža u učionici, a tom prilikom jedna učenica je zadobila posekotinu na ruci – rekao je za Informer izvor iz istrage i dodao da policija proverava kako je Abdul znao u kojoj učionici se nalazio đak sa kojim je bio u sukobu.

Foto: Profimedia/Alamy, Milena Đorđević

Učenica koja je stala između napadača iz svog druga iz odeljenja zadobila je posekotinu na ruci. Ukazana joj je lekarska pomoć, oseća se dobro ali je još uvek u šoku.

Napadač je uspeo da pobegne iz škole, ali ga je u školskom dvorištu zaustavio policajac koji nije znao da se napad dogodio.

– Abdul Kerim je odranije poznat policiji i školski policajac ga je zaustavio i pretresao ga. Kod njega je pronašao nož i zbog toga ga priveo u policijsku stanicu. Tek kasnije je usledila prijava iz škole i onda su se kockice složile – dodao je izvor “Informera”.

Ovaj napad nadležni tužilac okarakterisao je kao nasilničko ponašanje, a napadaču je određen pritvor do 48 časova. Niko iz ove škole nije želeo da govori o napadu na učenika tokom časa.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s