HRVATI NA UKRAJINSKOM RATIŠTU ‘Mi smo rekonkvisti, želimo bijelu Europu bez islama i komunizma. Neki Srbi su dobri…’

Mi smo hrvatski nacionalisti i podupiremo neovisnu Ukrajinu, govore dva maskirana mladića koji su putem YouTube videa na slabašnom engleskom odlučili podijeliti sa svijetom svoje razloge za odlazak na ratište na istok Ukrajine.

– Imali smo isti problem između 1991. i 1995. sa srpskom agresijom, Rusi i Srbi imaju istu politiku, žele pokoriti jednu nezavisnu zemlju i kada smo to vidjeli na televiziji, došli smo pomoći našoj ukrajinskoj braći u toj borbi.

O Putinu misle da je komunist koji se služi istim metodama kao i Staljin, koji želi veliku Rusiju i ne prihvaća niti jednu slobodnu naciju.

– Želi ponovno izgraditi Sovjetski Savez, a tako nešto cijela Europa ne može dopustiti. Mislimo da cijela Europa mora podržati Ukrajinu u našoj borbi i da moramo zaustaviti ovog novog Staljina.

– Znamo da se neki Srbi bore na suprotnoj strani, istina je da su politike ‘velike Srbije’ i ‘velike Rusije’ identične. Nadamo se da ćemo sresti neke od naših srpskih prijatelja uskoro i želimo ih pozdraviti.

– Neki Srbi su dobri, ali oni loši su četnici, a četnici su poput Rusa koji se bore protiv Ukrajinaca, objašnjavaju.

– Imamo neke prijatelje u Srbiji, nacionaliste, ali oni misle ispravno. Većina Srba o Rusiji misli kao da im je majka i žele doći ovdje kako bi napravili, ne znam, nekakvu novu Srbiju.

– Mi smo hrvatski rekonkvisti, europski rekonkvisti, mi želimo slobodnu Europu, slobodnu od komunizma i od ideja koje dolaze izvan Europe, govore i napominju da se moraju boriti i protiv Islamske države.

– Ne možemo imati u Europi neko multikulturalno sranje!

Video zaključuju napomenom kako su oni za slobodnu Europu, kako žele Ukrajincima da budu slobodni te da se zalažu za ‘bijelu Europu’.

Share
Advertisements
  1. #1 od trajanovicmiodrag, 15. Aprila 2015. - 18:13

    pa dobro oni to zel ali zasto ne priznaju svi od koga su roda, kada ta evropska nauka kaze da evropljani imaju preko 90% Srbskog gena usebi

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s