Ljajić udario odbornika Ugljaninove stranke!?

Incident između odbornika opozicione SDA Sandžaka Sabahudina Ramovića i radnika obezbeđenja Fuada Ljajića obeležio je jučerašnje zasedanje novopazarske skupštine. Ramović tvrdi da je Ljajić na ulazu u zgradu vređao i psovao njegovog stranačkog kolegu, a zatim i njega napao u holu ispred skupštinske sale.

Ramović daje izjavu policiji

Ramović daje izjavu policiji

– Rekao sam Ljajiću da nije u redu da se tako ponaša i vređa osobu koju je narod izabrao da ga predstavlja u Skupštini. Međutim, kada sam seo ispred sale Skupštine on je došao i nasrnuo na mene, počeo je da me vuče i udara – kaže Ramović. Ubrzo je došla policija koja je uzela izjave od učesnika incidenta, a sednica je počela sa dva i po sata kašnjenja.

Šef vladajuće odborničke grupe „Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić“ Muamer Bačevac izrazio je žaljenje zbog ovog događaja.
-Mi smo protiv bilo kakvog vandalizma i pritisaka na odbornike, svi smo ovde zbog građana Novog Pazara, ali mislim da je sve prenaglašeno iz poličkih razloga. Istraga će pokazati šta se desilo, a ako je bilo nečega, tražimo da se krivac kazni. Osuđujemo ovo što se desilo i pozivamo nadležne organe da ispitaju sve okolnosti – izjavio je Bačevac.
Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s