Na pločniku ispred novosagrađene zgrade u ulici “Oslobođenja” u Novom Pazaru, juče ujutru, oko 6,15 časova, komšije su pronašle nepomično telo S.O.(40), koja živi na četvrtom spratu ove zgrade.

Teško povređena žena hitno je prebačena u novopazarsku bolnicu gde je operisana, kako je saopšteno sa Huruškog odeljenja ove zdravstvene ustanove, ona ima više lomova, teške povrede i unutrašnje krvarenje i lekari se bore za njen život.

Na mesto događaja odmah su izašli pripadnici novopazarske policije koji su izvršili uviđaj, prema nezvaničnim informacijama, pad nesrećne žene zabeležen je video kamerom sa susedne zgrade.

U novopazarskoj policiji nisu mogli ništa da kažu o ovom događaju, jer je istraga bila u toku, po jednoj verziji žena je htela da izvrši samoubistvo, a po drugoj, manje verovatnoj, nesrećno je pala sa prozora ili terese zgrade. Više detalja znaće se kada policija i nadležni pravosudni organi kompletiraju istragu.

Komšije i rođaci povređene S.O. juče su tvrdili da kod nje nisu primetili ništa neobično, da je bila tiha i dobra žena i da ne znaju šta se tačno dogodilo.