Bosanci traže ukidanje emisije Ivana Ivanovića!

Predstavnici udruženja Žena – žrtva rata u BiH ljuti na TV lice jer je, kako kažu, uvredio žrtve rata i silovane žene

Ivan Ivanović, foto marina lopicic
Voli da se šali… Ivan Ivanović

Udruženje Žena – žrtva rata iz Sarajeva i posetioci mnogih portala u Bosni traže da se emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ više ne emituje u Federaciji.

Naše susede uvredio je vic koji je popularni voditelj ispričao u petak u svom šouu. Ivanović je rekao da je od 1995. godine porastao broj Bosanki koje rađaju pre petnaeste godine i posle kažu da „plavi šlemovi“ ništa nisu radili.

Povezuju ga sa Cecom

– To pišu i govore oni koji su iz agresorske Srbije. Da ima suda i sudske pravde, mi bismo najradije u ime udruženja pokrenuli krivičnu prijavu protiv njega. Poručujem mu da su nad 98 posto žena silovanje izvršili pripadnici srpskog naroda – rekla je za portal Kliks.ba Bakira Hasečić, predsednica udruženja Žena – žrtva rata.

Protiv Ivanovića i njegovog emitera FTV glas su digli iz Saveza udruženja logoraša Kantona Sarajevo i Društva za ugrožene narode, a tamošnji mediji mu zameraju što je blizak prijatelj Svetlane Ražnatović.

Ivan bez komentara

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da dođemo do komentara Ivanovića, ali je ostao nedostupan do zaključenja broja. Iz Službe za odnose s javnošću Prve smatraju da je vic pogrešno protumačen.
– Nismo imali nameru da bilo koga uvredimo i žao nam je ako je to tako shvaćeno. Izjava je pogrešno protumačena jer nema pomena o silovanju – kažu za Kurir iz TV Prva.

TV Prva:

Nismo imali nameru da bilo koga uvredimo i žao nam je ako je to tako shvaćeno. Izjava je pogrešno protumačena jer nema pomena o silovanju

Šta je rekao Ivanović:

– 1995. godine porastao je broj Bosanki koje rađaju pre petnaeste godine i posle kažu da „plavi šlemovi“ ništa nisu radili

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s