ŠOK: Muž uhvatio ženu i sopstvenu majku u ljubavnom činu

Velida Hadrić (47), uzorna supruga i majka troje dece, nedavno je napustila porodicu zbog sopstvene svekrve Naide Mandal (62), takođe uzorne majke, ali i bake. Velida je od početka bračne zajednice bila prisna sa svekrvom, ali niko nije ni pomišljao da će ih ta prisnost odvesti u ljubavnu postelju.

Otkrio da ga žena vara sa majkom 

Stalni izlasci, odlasci na more, duge noći u tračarenju davale su samo privid porodične idile, iza koje se krila sumorna slika. Velida Hadrić i njen suprug Adnan (43) vremenom su se udaljavali, a isto se događalo sa baka Naidom i deka Mustafom, koji je sve češće bračne neuspehe svoje supruge opravdavao njenim godinama.

Ali, pogrešio je! Nežne zagrljaje Velide i Naide svi su pravdali „šoping prijateljstvom”, pa niko nije ni slutio da se između dve zrele žene rađa ljubav.

Otkrivene su 24. jula kada su svojim muževima rekle da idu u kupovinu.

– Te noći sam otišao da nahranim cuke i onda sam čuo cmakanje iza kuće. Čuo sam i glasove. Pritajio sam se, a one su pričale: „Ženo draga, kako ti muškarci ne znaju ništa o kupovini. Zašto bi neko išao u kupovinu bez para.” – objasnio je novinaru portala Sarajevo365.com uznemireni Adnan, koji je čuvši sve to pao u nesvest.

Sutra je punoletni ženski deo porodice sve priznao. Suprug i tata su na psihoterapiji, a deca više ne idu u školu jer se ovo malo hercegovačko mesto pokazalo izrazito homofobnim. Čeka se podela bračne imovine, a razuzdane žene u zrelim godinama navodno su iznajmile stan u sarajevskom naselju Ciglane.

  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s