Ceca: Srećna sam što su uz moje pesme pevali i Srbi i Hrvati i muslimani!

“Ceco, mi te volimo” orilo se stadionom “Slavija” tokom dugoočekivanog koncerta folk pevačice pred 30.000 ljudi u Istočnom Sarajevu.

Ceca: Srećna sam što su uz moje pesme pevali i Srbi i Hrvati i muslimani!

Uprkos najavama da će Cecino gostovanje u Istočnom Sarajevu biti popraćeno incidentima i nemirima, desilo se upravo suprotno. Publika, oko 30.000 njih, skoro tri sata je uglas pevala sa njom, a po završetku koncerta posetioci su bili nezasiti, te su izveli pevačicu na čak dva bisa pre nego što se nastup konačno završio.

– Nosile su me najtoplije i najtananije emocije. Mogla sam da letim na bini koliko sam bila srećna i koliko mi je bilo lepo. Presrećna sam što sam gledala sva ta mlada lica koja su uglas pevala sa mnom – kaže Ceca .

Pevačica je dodala da joj je najdraži utisak to što je videla da mladi svih nacionalnosti podjednako vole nju i njenu muziku.

– Nije bilo niti jednog incidenta! Presrećna sam što sam videla i Srbe i Hrvate i muslimane kako se zajedno vesele uz moje pesme.

Međutim, pevačica je to demantovala.Najava nastupa je izazvala veliko interesovanje i u Srbiji i u Bosni i Hercegovini. Komentarisalo se da se sprema veliko obezbeđenje, da će biti angažovani specijalni telohranitelji, da svi posetioci moraju da prođu čak dva kruga provere.

– Cela priča oko obezbeđenja je preterana i netačna. Ono je bilo normalno kao na svakom mom koncertu, pogotovo kada je na otvorenom prostoru – ispričala nam je Ceca, koja je, iako je trebalo odmah posle koncerta da se vrati, u Republici Srpskoj ostala još jedan dan.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s