Hanka Paldum proživljava porodičnu dramu zbog sina!

Hanka Paldum proživljava porodičnu dramu zbog sina!

Hanka Paldum trenutno proživljava pravu porodičnu dramu zbog sina, koji se  trenutno nalazi na rehabilitaciji i odvikavanju od droge u Nemačkoj. Mirza Brkić i ranije je imao problema sa narkoticima, a pevačica je odlučila da ga pošalje na lečenje.
Sin popularne pevačice javnosti je postao poznat u januaru ove godine, kada je svojim džipom marke “nisan” u Sarajevu naleteo na tri žene koje je teže povredio, a policija je utvrdila da je bio pod dejstvom spida.

Nakon ove nesreće, Hanka je Mirzu prijavila centru za odvikavanje od alkohola i narkotika, u kome mora da provede 90 dana kako bi ispunio sve uslove pogodbe s tužilaštvom koje je protiv njega podnelo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti javnog saobraćaja.

“Poslednjih godina Mirzad ima problema s narkoticima, a pored toga zavisan je i od alkohola. On će tri meseca provesti na lečenju kako bi izbegao zatvor” kaže izvor i dodaje:

“Hankin sin ima beskrajnu podršku porodice, koja mu je u inostranstvu omogućila adekvatno lečenje. Na rehabilitaciju je otišao na nagovor majke, koju je najviše pogodilo njegovo trenutno stanje”, naglašava sagovornik Kurira koji je insistirao na anonimnosti.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s