PREBILI ČOVEKA ISPRED KRUĆE PRED PORODICOM I POLOMILI MU REBRO 

TEROR POLICAJACA U TUTINU: Prebili čoveka ispred kruće pred porodicom i polomili mu rebro (VIDEO)

Česti smo svedoci nemilog prebijanja gradjana Srbije, od strane nevaspitanih i manje edukovanih policajaca. Danas u Srbiji, svako može da bude policajac, ako je završio neki kurs npr. u Kamenici nadomak Novog Sada, pri tome ako se zaposli u nekoj policijskoj ispostavi npr. u Tutinu. Policajci koji često gledaju Američke ,,krimi ‘’ filmove rešeni su da oprobaju svoje pendereke nad i pred svojim sugradjanima, često i kada ne treba . Ti isti policajci se pretvaraju u životinje, pošto kulturolški obrazac nemaju niti iz porodice, a niti iz policijske školice, gde su završili obuku. Važno je da su oni baje u svojim ,,mešihatima ‘’ a zaštitu dobijaju od svojih komandira za koje rade najčešće prljave poslove.

Jedan od takvih nemilih dogadjaja, zbio se u Tutinu, gde su gradjanina ove opštine Hasana Bačevca, prebili policajcI, jer navodno nije platio struju. Ne ulazeći u pozadinu sukoba sa policijom naš reporeter i direktor NVO,,Sigurna pozicija ‘’ Dejan Nestorović , obavio je razgovor sa žrtvom ovog napada Hasanom Bačevcom. Nakon skupljene bolničke dokumentacije, u kojoj se vidi da je došlo do preloma rebra i kontuzija.

Policajci koji su učestvovali u nemilom dogadjaju su Belošević Gordan, zvani Goca Iz Tutina i Pljakić Aldin iz Novog Pazara., po rečima žrtve, koja se nada da će slučaj rešiti nadležni organi,ali u Beogradu.

Poslušajte audio snimak razgovora sa Hasanom Bačevcem.
Unapred se izvinjavamo, zbog lošeg zvuka.

Ekipa Sandzakinfa je nazvala komandira policijske uprave u Tutinu, Isa Redžepovića i zatražili izjavu od njega povodom ovog događaja,  – “Ja, ne znam ništa javite se informativnoj službi.” odgovorio je komandir i prekinuo vezu.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s