Muković: Sandžak u bespuću

Predsednik Bošnjačke narodne stranke i narodni poslanik Mujo Muković založio se danas u Skupštini Srbije za poboljšanje putne infrastrukture u Sandžaku.

On je, u skupštinskoj raspravi o ratifikaciji kredita od evropskih finansijskih institucija za poboljšanje putne infrastrukture u Srbiji, ocienio da je stanje puteva u sandžačkim opštinama daleko lošije od proseka u ostatku države.

Narodni poslank Bošnačke narodne stranke Mujo Muković rekao je u Skupštini Srbij da u specifikaciji puteva koji su planirani za rekonstrukciju nisje uspeo da vidi putne pravce Novi Pazar – Sjenica, a pogotovo Novi Pazar – Tutin, koji je, kako je istakao, u katastrofalnom stanju , te da bi ga trebalo izbaciti iz upotrebe.

Muković je zatražio od potpredsjednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović da još jednom analizira specifikaciju puteva koji su predviđeni za rekonstrukciju sredstvima iz kredita, kako bi se i za ovaj putni pravac pronašla sredstva.

Odgovarajući na njegov apel, potpredsednica Vlade i ministarka Mihajlović kazala je da je predviđeno da u ovom kraju bude rekonstruisano 199 kilometara puteva prvog reda, a da će kriterijumi za sanaciju i ovog putnog pravca još jedanput biti analizirani.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s