Poplave koje su pogodile Srbiju prethodnih više od nedelju dana u kojima je mnogo ljudi izgubilo živote, a ne samo svoje krovove nad glavom izazvale su veliku solidarnost čitavog sveta sa srpskim narodom. Međutim, pojedini Albanci s Kosova to nisu pokazali, a čak su javno i iskazivali da žele da vide Srbiju uništenu.

Nakon što su navijači na utakmicama postavljali malo je reći uvredljive transparente povodom kataklizme koja je zadesila našu zemlju, odnosno pojedinih mladih Albanaca, koji su na Fejsbuku napravili stranicu “Srbijo – dobrodošla u pakao”, oglasio se i imam Velike džamije u Prištini Šefket Krasnići, koji je za list Preševa Jone izjavio da su “poplave božja kazna za sva nedela koja je naša zemlja počinila”.

Printskrin: Youtube/Shiko iPari

– Ovo što se događa u Srbiji je božja kazna za sve ono crno što su radili na Kosovu, za sve one zločine i masakre, silovanja, ubijanja i nestale, za etničko ćišćenje i nepravdu prema albanskom narodu. NATO je uspeo da zaustavi Srbiju, ali je nisu osudili za sve zločine i za genocid nad nedužnim stanovništvom na Kosovu. Žao mi je dece koja su rođena posle 1999. godine, jer su najmanje kriva – rekao je Krasnići.

Krasnići je pre nekoliko meseci molio boga da prestane da kažnjava Albance i da na Kosovu padne kiša, jer je bila suša i nestašica vode.