Narko-hodža pucao kod biračkog mesta

Mržnja: Ismet Graca (26), koji je u Bosni osuđen za šverc heroina, u nedelju uveče pogodio u lakat i grudi Muriza Kozića

Ismet Graca
Predao se policiji… Ismet Graca 

Ismet Graca (26) predao se policiji u nedelju uveče, petnaestak minuta nakon što je ispred biračkog mesta u Osnovnoj školi „12. decembar“ pucao u sugrađanina Muriza Kozića i teško ga ranio. Graca, po profesiji hodža, u Bosni i Hercegovini osuđen je na godinu i po dana zatvora zbog šverca dva i po kilograma heroina.

Sve priznao u policiji

– Iako se pucnjava dogodila ispred biračkog mesta, vrlo brzo se ispostavilo da to s politikom nema veze. I Graca i Kozić pripadnici su iste političke opcije, a do pucnjave je došlo pošto su se sreli na ulazu u školu u kojoj je Kozić bio član biračkog odbora. Njih dvojica su odranije u sukobu, a ispaljeni hici pogodili su Kozića u lakat i grudi – kaže naš izvor iz istrage.

Ismet Graca uhapšen je krajem prošle godine, ali tada zbog sumnje da je pokušao da organizuje ubistvo Samira Kozića, brata ranjenog Muriza.
– Graca je u nedelju uveče u policiju došao s ocem i predao se. Ispričao je da je došao da glasa, da je Kozića slučajno sreo ispred škole i da je ovaj krenuo da ga udari. Navodno, on je iz straha potegao pištolj i pucao – kaže naš izvor.

Obojica s dosijeom

I Graca i ranjeni Kozić imaju policijski dosije. Graca je 2009. godine uhapšen u Bosni i Hercegovini s još petoricom saradnika zbog šverca dva i po kilograma heroina, posle čega je isključen iz aktivne verske službe.

Povrede
NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN

Odmah posle ranjavanja Kozić je s teškim povredama prevezen u bolnicu u Prijepolju. Tamo je hitno operisan, a posle hirurškog zahvata njegovo stanje je stabilno i život mu nije ugrožen.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s