PROFESORKA IZ NOVOG PAZARA: Seksualno sam zlostavljala učenicu – i tačka!

Profesorka Nataša Prtinac samovoljno priznala sve što joj se stavlja na teret, tvrdi da je s Tužilaštvom sklopila sporazum o visini kazne

PROFESORKA IZ NOVOG PAZARA: Seksualno sam zlostavljala učenicu - i tačka!

Profesorka Nataša Prtinac iz Novog Pazara, koja je posle prijave njene bivše učenice N. T. priznala optužbe o obljubi, izjavila je danas da je time stavljena tačka na ceo slučaj.

Ona je radiju Sto plus rekla da je “samovoljno priznala” sve što joj se stavlja na teret i da je s Tužilaštvom sklopila sporazum o visini kazne.

Sada bivša profesorka likovnog u novopazarskoj Gimnaziji demantovala je pojedine beogradske medije koji su, kako je rekla, “na neprofesionalan način” preneli njene prethodne izjave.

Foto: facebook/natasa.prtinac

 

– Time su opet naneli štetu meni i Tužilaštvu u Novom Pazaru. Ulaziti nanovo u detalje nepotrebno je, jer želim da stavim tačku na ovu priču – rekla je Prtinčeva.

Ona je uhapšena krajem januara ove godine nakon prijave njene bivše učenice T. P. koja je policiji rekla da ju je profesorica četiri godine seksualno zlostavljala.

Nataša Prtinac je u pritvoru provela oko mesec dana, priznala obljubu zloupotrebom položaja, za šta je sporazumom kažnjena na 10 meseci kućnog zatvora.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s