Vi ste četnici!

Sead Šaćirović, sedmi na izbornoj listi Liberalno demokratske partije, smatra da su pripadnici policije Srbije koljači i četnici!

Šaćirović preti policajcima

Šaćirović preti policajcima

Ovakve uvrede i optužbe Šećirović je izgovorio javno pred kamerama tokom protesta 2010. u Novom Pazaru koji su organizovale pristalice sandžačkog muftije Muamera Zukorlića zbog spora oko gradnje lokalnog vrtića. Oni su tada i napali policajce i držali u blokadi ceo Novi Pazar, a Šaćirović je ispred pripadnika policije održao veoma zapaljiv govor.

– Vi ste klali po Bosni, vi koljete po Kosovu, vi hoćete to i ovde da radite. Upamtite da to ne možete ovde da radite! Moja glava može da ode, ali vi ovaj narod ne možete da ubijete nikad. To upamtite, gospodo četnici! Upamtite što vam kažem, ja Sead efendija – poručio je ostrašćeni Šaćirović policajcima tokom protesta. Veći incidenti su sprečeni kada je lider LDP-a Čedomir Jovanović posredovao između ministra policije Ivice Dačića i Zukorlića. Jovanovićev LDP na ovim izborima izlazi sa Bošnjačkom demokratskom zajednicom, čiji je osnivač muftija i na zajedničkoj listi Zukorlićevi ljudi su zauzeli čak 36 mesta.
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s