Sve više Srba u BiH prelazi u islam!

 

Sve više Srba u Bosni i Hercegovini menja veru i iz hrišćanstva prelazi u islam. Poslednji u nizu slučajeva dogodio se nedavno kada je Saša Žunić prihvatio islam u Zenici.

Saša Žunić menja veru i prihvata islam u Zenici

– Naš sugrađanin Saša Žunić, Srbin, pronašao je svoj život u islamu i izrazio želju da javno obznani svoju odluku. Danas smo uspeli i bogatiji smo za još jednog pripadnika islama, ovo nije samo čestitka Saši nego je ovo čestitka i svim muslimanima, a pogotovu onim momcima koji su radili sa Sašom kako bi mu ukazali na istinu, objavljeno je na internet-portalu “Balkandžije”.

– Danas je Allahovom milošću jos jedan Njegov rob pronašao put spasa, put Islama…Želimo našem bratu Saši zivot pun dobrih dijela i rahatluka u Islamu…Allahu ekber…)))), piše u opisu videa na kojem se vidi kako je Saša prihvatio islam.

Za sve učestaliju pojavu preobraćenja vere u FBiH zaslužne su radikalne islamske organizacije koje su praćene medijskim kampanjam i dozirane dezinformacijama.

Glavni promoter tih aktivnosti je organizacija “Put u raj”, nastala od ranije rasformirane “Interaktive”, koja se reorganizovala u udruženje, pošto su je SAD stavili na listu terorističkih organizacija.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s