Ranjenik iz Novog Pazara u bolnici u Beogradu

 

Muškarac koji je ranjen u pucnjavi u noćnom klubu “Berlin 90 stepeni” u Novom Pazaru, tokom noći je operisan, a nakon toga prebačen u beogradski Urgentni centar, rekao je Tanjugu doktor Izet Tutić.

Pištolj

“Na njega su ispaljena dva hica i on je ranjen u predelu grudi i noge”, rekao je jutros šef operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Saša Stefanović za RTS i dodao da policija intezivno traga za napadačima.

Tutić je rekao da je povređeni primljen u jako lošem stanju sa povredama u predelu grudnog koša, abdomena i desne natkolenice, zbog čega su lekari veoma brzo intervenisali, hitno uradili prijem i sve mere reanimacije.

Lekar je rekao i da u novopazarskoj bolnici imaju informaciju da je samo jedna osoba ranjena i ona je, po hitnom prijemu, prebačena u sobu za intenzivnu negu gde je reanimirana i pripremljena za operaciju.

“Operacije su trajale dugo i bila je uključena cela ekipa, kako ortopedija, tako i hirurgija i anesteziologija, zajedno sa svim kolegama koji su to radili do ranih jutarnjih sati”, rekao je Tutić i dodao da je ranjeni muškarac hitno prebačen za Beograd, u Urgentni centar, gde će biti nastavljeno njegovo dalje lečenje.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s