Ugašena divlja Zukorlićeva televizija?

Ugašena divlja Zukorlićeva televizija?

Web portal koji je blizak sandžačkom muftiji Muameru Zulorliću objavio je da je divlja televizija Jedinstvo koja je zaposednuta od strane muftijinog obezbeđenja odakle su proterani direktor Šerif Marukić i radnici ove televizije prestala sa radom.

Televizija u koju su upali pripadnici obezbeđenja sandžačkog muftije i iz nje proterali radnike i zauzeli prostorije opremu i sve što se nalazilo u ovoj tv stanici ostala je juče bez signala.
Naime, kako nezvanično saznajemo oprema ove televizije oduzeta je zbog nelegalnog emitovanja programa jer nisu posedovali dozvolu a emitovali su signal i iz prostorije za koju nisu imali dozvolu.
Zukorlić neistinama pokušava da sakrije da je fantomska tv stanica ugašena tvrde analitičari što tumače kao „njegovo nepriznavanje poraza“.
Sa druge strane rukovodstvo televizije Jedinstvo na čelu sa Šerifom Marukićem koje je regularno dobilo frekvenciju za emitovanje nije moglo da otpočne sa emitovanjem programa zbog zauzetosti frekvencije na kojoj treba da rade.
Podsetimo pre samo mesec dana ugašena je takođe Bošnjačka televizija bliska Rasimu Ljajiću kojoj je oduzeta emisiona oprema kao i predajnici.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s