Orgije sa dve maloletnice

Profesorka Nataša Prtinac (40) i njena intimna prijateljica Nezrina Čeli (34) od juče su u pritvoru od 30 dana.

Nezrina Čeli je trenutno nezaposlena. Ranije je radila kao frizerka i radnica na benzinskoj pumpi. Članica je grupe “Torcida Sandžak”, navijača FK Novi Pazar.

Pritvor im je posle saslušanja odredio sudija Višeg suda u Novom Pazaru zbog sumnje da su zavodile i podvodile maloletnice svojim prijateljicama.
Uhapšene su pre dva dana nakon što je otac T.P. prijavio policiji da profesorka likovnog u novopazarskoj gimnaziji maltretira i ucenjuje njegovu ćerku golišavim fotografijama.

Policija tek sada otkriva šokantne detalje o zloupotrebama maloletnica i orgijama u Novom Pazaru.

Uhapšena profesorka likovnog vaspitanja je iz Lapova, a u Novi Pazar se doselila pre petnaestak godina, kad se udala za poznatog novopazarskog slikara, sa kojim ima ćerku i sina. Završila je Srednju umetničku školu u Nišu. Diplomirala je na prištinskom Fakultetu likovnih umetnosti, odsek slikarstvo.

Profesorka je osumnjičena da je obljubila tada maloletnu gimnazijalku T.P. uz zloupotrebu položaja, a njena drugarica Nezrina da je od 2011. do 2013. dovela zabludu, manipulisala i seksualno iskoristila maloletnu osobu.

Tokom saslušanja profesoke, ispred zgrade tužilaštva u Novom Pazaru okupilo se nekoliko desetina gimnazijalaca. Oni su želeli da podrže “najbolju profesorku u školi”, jer im je “kao druga majka”.

Policija već danima odmotava klupko pod sumnjom da su profesorka i učenica bile u intimnoj vezi od 2009, kada je T.P. bila druga godina gimnazije. Sumnja se i da su seksualne odnose najčešće imale u ateljeu profesorke u potkrovlju Muzičke škole.

– Sumnja se da su najmanje jednom u Nezrininom stanu, koja je bila u vezi sa maloletnom E.Z, bile zajedno one i profesorka i T.P. Tada su dve osumnjičene pravile orgije sa dve maloletnice – kažu u policiji, navodeći da je devojka ispričala kako ju je profesorka podvodila i svojim lezbo-drugaricama, a da je od njih počela da dobija preteće poruke u kojima su je ucenjivale njenim golišavim fotografijama.

Dosadašnja istraga, saznajemo, utvrdila je da je T.P. najmanje jednom imala seksualne odnose i sa Nezrinom Čeli.

Prema izvoru „Blica“ bliskom istrazi, one su na saslušanju negirale vezu sa delima koja im se pripisuju.

Direktor Gimnazije Zoran Milosavljević kaže da nikad dosad nije imao nikakvu pritužbu na ponašanje i rad profesorke i da se niko nije žalio.

– Dolazili su jutros kod mene đaci odeljenja kome je ona razredna. Mole me da nešto preduzmem da je ne suspenduju – kaže Milosavljević.

Muž: Nataša joj je samo pomagala

Poznati novopazarski slikar Rešad Prtinac, muž uhapšene profesorke kaže da su sve priče objavljene u medijima „nebulozne”. Tvrdi da je Nataša divna žena, majka i savestan prosvetni radnik.
– Nataša je sve ove godine bila žrtva T.P. koja je bila u psihičkoj krizi. Pomagala je učenici da prevaziđe krize jer je bila u lošim odnosima sa roditeljima, na koje se žalila da je šikaniraju. Često je bila gost u našoj kući i naša deca su je prihvatila kao da im je sestra. Laž je da su se one viđale u ateljeu, jer je T.P. samo jednom tamo bila – objašnjava muž.
Profesorka je T.P. pomagala i da spremi prijemni ispit za upis na fakultet.
– Verovatno se vremenom zaljubila u moju suprugu, jer je počela da ispoljava ljubomoru, čak i da je udara ako joj nešto nije pravo. Jednom je počela da je udara jer je Nataša bila u džemperu koji sam joj kupio. Dakle, nije mogla da podnese drugu osobu u njenoj blizini. Za sve sam saznao tek pre nekoliko meseci – priča slikar, i dodaje da je njegova supruga pre godinu dana odlučila da stavi tačku na prijateljstvo sa T.P, a čula je i da joj je otac zabranio da se druže.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s