“Zbog mirne Bosne – uhapsiti sve Srbe”

Potpredsednik Republike Srpske Emil Vlajki predlaže da se, s obzirom na učestalost hapšenja Srba u Republici Srpskoj za navodne ratne zločine, radi racionalizacije troškova “uhapsi celokupna srpska populacija koja je učestvovala u ratu, pa da se onda onih par desetaka nezločinaca, ako ih ima i toliko, pusti da žive u kućnom pritvoru”.

Ironičan: Emil Vlajki, potpredsednik Republike Srpske

On predlaže da se “zatim uhapsi, ako je ko ostao živ, srpska populacija koja je preživela doba Jasenovca, Gradine i Jadovna, koja je zasigurno, nahuškala pre 20 godina ove Srbe, koji se danas hapse, da čine ratne zločine nad nesrbima”.

“Isto bi tako bi trebalo uhapsiti sve Srbe u Srbiji koji su, u to nema sumnje, hrabrili sadašnje srpske ratne zločince. Onda bi trebalo ukinuti ovu genocidnu tvorevinu zvanu Republika Srpska”, navodi se u Vlajkijevom saopštenju povodom svakodnevnih hapšenja Srba na navodne ratne zločine nad nesrbima.

On smatra da “treba ukinuti i Srpsku pravoslavnu crkvu, a na lomači obavezno javno spaliti spis Načertanije, sve memorandume SANU i sabrana dela Ive Andrića da bi se stalo u kraj genocidnosti Srba i da bi ih se denacifikovalo”.

“To je jedini način da zaživi nezločinačka, unitarna i mirna Bosna”, poručio je Vlajki.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s