Milena Vasić se skidala za Dačića i Ljajića

Zaštitno lice TV Nova.rs biće glumica Milena Vasić koja je na svečanom otvaranju nove televizije izvela skeč pred premijerom Srbije Ivicom Dačićem i potpredsednikom Vlade Rasimom Ljajićem. Dok je izvodila „svoju predstavu“ u jednom trenutku je počela da skida višak stvari sa sebe.

Šou Milene Vasić pred političarima

– Nije mi bilo neprijatno, već je jedino važno da to bude uspešno i brzo izvedeno i da se ne sapletem i zbrzam. Lik koji sam tumačila je novinarka Slobodanka Zelenović iz Slobodnog Sarajeva. Ona je trebalo da izvede erotičan ples i to je uradila. A, inače, imala sam scenu skidanja i u mojoj emisiji „Dama bez blama“ – smejući se priča glumica i dodaje da „Šou Milene Vasić“ tek treba da počne sa snimanjem.

Mima Kardžić, Rasim Ljajić i Ivica Dačić su uživali u performansu

– Uskoro će biti oformljen tim u potpunosti. Šou neće pratiti samo političke teme već i svakodnevni život. Političari će gostovati, ali i ostale javne ličnosti. Šou će biti u igranoj formi sa puno skečeva, a ići će uživo. Vlasnici Nove bili su u potrazi za zabavljačima koje znaju i da igraju i da pevaju i da glume i da zabavljaju. Takvi ljudi su veoma retki. Oni su to prepoznali u meni i cela priča se bazira na tome. Lično bih volela da bude što više pevanja jer se na tom polju najbolje osećam – otkriva Milena.

Na pitanje da li će režirati njena jača polovina, Jug Radivojević, glumica kaže da ne zna, ali dodaje da već zajedno rade „Malu istoriju Srbije“ koja će se takođe emituje na Novoj.rs.

Inače, gledaoci Nove su već u prilici da uživaju u trećem ciklusu serija “Sulejman Veličanstveni” i “Budva na pjenu od mora”.

Na tom kablovskom kanalu već početkom godine počinje sa emitovanjem informativni program koji će, kako kažu, biti stub ove televizije, a najavljeni su i prenosi sa Rolan Garosa. Televizija Nova.rs je u većinskom vlasništvu kompanije sa sedištem u Holandiji.

Advertisements
  1. Komentariši

Vaš komentar

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s