Zimovanje na Kopaoniku za 92 evra

Ukoliko se još uvek dvoumite gde ćete na zimovanje na Kopaoniku je skijaška sezona odavno počela. Iako su temperature više od oubičajenih za ovo doba godine na najvećem planinskom masivu u Srbiji skoro sve staze rade zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje pa se možete potpuno prepustiti čarima zimskih sportova.

Pravo je vreme da posetite najveći skijaški centar u Srbiji i pobegnete na nekoliko dana od gradske vreve i smoga. Pored toga što ćete uživati na čistom vazduhu, skijanje ili vožnja snouborda dodatno će vam povećati adrenalin i pružiti pravo zadovoljstvo. Na Kopaoniku imate mogućnost korišćenja prelepih staza za skijanje, ski liftova, sedišnica i staza za noćno skijanje. Od prošle godine postavljen je novi sistem za veštačko osneživanje tako da snega ima sve do 1. maja, dok se tereni svakodnevno održavaju po strogim zapadnim standardima.

Ukoliko iskoristite specijalnu ponudu sajta “Superodmor.rs” možete da provedete sedam dana na Kopaoniku za samo 92 evra. Prvobitna cena bila je 102 evra, tako da ćete uštedeti 10 evra po osobi. Aranžman obuhvata sedam noćenja u vili Raj koja je udaljena desetak metara od hotela “Grand”, a polazak je 21. januara. Pogledajte i druge interesantne ponude za zimovanje na Kopaoniku.

Noćno skijanje i staze za nordijsko skijanje upotpuniće celokupan doživljaj.

Skijanje u brojkama

55 km staza za alpsko skijanje

18 km za nordijsko skijanje

17 plavih staza

9 crvenih staza

7 crnih staza

24 ski lifta i žičara

33.000 skijaša na sat

Sport i rekreacija, posebno skijanje i snoubord, ali i tenis, glavna su turistička ponuda na Kopaoniku. Druge turističke atrakcije su luksuzni hoteli i zabava, uključujući kafiće, barove i noćne klubove. Turistima su za provod otvoreni i kompleksi hotela, niz barova, restorana, etno kuća, disko klubova i sportskih dvorana. Obavezno posetite nacionalnu kuću “Koliba” koja je  urađena u etno stilu sa otvorenim ložistem na sredini objekta. Nalazi se na polovini staze “Malo jezero”, a poznata je po tradicionalnim jelima poput pasulja prebranca, sarme, podvarka, pite uvijače, roštilja čuvenog po teletini i jagnjetini ispod sača, pita od borovnice i druge.

  1. #1 od Sasa, 7. Decembra 2015. - 11:08

    Sta Kopaonik nudi cena je veoma prihvatljiva.

Vaš komentar